Nieuws

dual-gas-12

Nieuw aircoservicestation: Sun Koolkare Dual Gas 12

 • 3 juli 2021

Snap-on heeft de Sun Koolkare Dual Gas 12 geïntroduceerd. Een aircoservicestation waarmee zowel HFO1234yf als R134a automotive airconditioning systemen kunnen worden gecontroleerd, onderhouden en gerepareerd. Qua uiterlijk lijkt de Koolkare Dual Gas 12 veel op zijn voorganger, maar technisch is het een volledig nieuw servicestation en zijn er een flink aantal vernieuwingen en verbeteringen toegepast. 

28-mei

Maak storingen eenvoudig zichtbaar met de Snap-on Elite diagnostische warmtebeeldcamera

 • 14 juni 2021

Veel storingen aan voertuigen kunnen worden gediagnosticeerd met een Snap-on warmtebeeldcamera. De Snap-on Elite thermische warmtebeeldcamera maakt gebruik van infraroodtechnologie en laat de warmte zien die bijvoorbeeld wrijving, elektrische weerstand of drukveranderingen.

img-6577

Snap-on Apollo-D9 Diagnose-tester, de supersnelle, super intelligente, super eenvoudige super tester!

 • 7 juni 2021

De Snap-on Apollo-D9 Diagnose-tester is de nieuwste diagnose tester van Snap-on. Het is een hele snelle, super intelligente, super eenvoudige tester. De Apollo-D9 biedt de informatie en middelen die u nodig heeft om de klus te klaren. De diagnose-tester geeft zelfs toegang tot de Intelligente Diagnose van Snap-on, voor gefilterde codes en voertuigspecifieke gegevens die u helpen om snel de juiste oplossing te vinden. 

portacool-2-juni3

Bescherm je omgeving en jezelf met Portacool verdampingskoeiers

 • 2 juni 2021

Portacool verplaatsbare verdampingskoelers verversen stagnerende vuile lucht, voorkomen verspreiding van bacteriën en virussen en zorgen voor een aangenaam werkcomfort waardoor stress als gevolg van hoge temperaturen wordt voorkomen. Portacool verdampingskoelers hebben een laag stroomverbruik en werken op leidingwater in plaats van chemische koudemiddelen. Koel en ventileer de werkplaats efficiënt, milieuvriendelijk en betaalbaar! 

31-mei

Snap-on Tools Diagnose Software Update 21.2

 • 30 mei 2021

De Snap-on Diagnose Software Update 21.2 is de nieuwste versie Snap-on Diagnose software met oplossingen waar automotive technici regeleenheden en componenten van personenauto's en bestelwagens mee kunnen diagnosticeren, resetten en (her)programmeren. 

snap-on-inspectiecamera

Snap-on inspectiecamera's maken het onzichtbare zichtbaar

 • 24 mei 2021

Digitale inspectiecamera's - ook wel video inspectie scope of video-borescope genoemd - maken het onzichtbare zichtbaar en elimineren onnodige demontage van onderdelen die in de weg zitten. Snap-on inspectiecamera's doen alles wat conventionele inspectiecamera's ook doen. De meerwaarde van Snap-on inspectiecamera's is dat ze geoptimaliseerd zijn voor automotive en heavy-duty voertuig applicaties. 

snap-on-trekkersets

Multifunctionele universele Snap-on trekkersets

 • 17 mei 2021

Snap-on Tools heeft een omvangrijk assortiment universele uitwisselbare trekkersets, schroef(draad)trekkers, slagtrekkers en bijbehorende hulpstukken voor de voertuigbranche. Dankzij slimmigheden en features zijn Snap-on trekkers met een relatief lage investering al snel winstgevend. 

aircosytemen-snap-on

Automotive aircoservice, lekzoek-methodes, diagnose en reparatie

 • 10 mei 2021

Om aircosystemen goed te kunnen onderhouden en repareren is professionele equipment essentieel. Vakblad AMT stelde Snap-on hier een aantal vragen over. In dit artikel worden de vragen beantwoord in samenwerking met Snap-on serviceprovider en airco specialist Unicorn.

snap-on-schroevendraaiers

Snap-on Instinct schroevendraaier handvatten, meer grip en kracht

 • 3 mei 2021

Harde en zachte (soft grip) handvatten, Snap-on heeft de beste schroevendraaier handvatten ter wereld. Het huidige standaard Snap-on handvat werd in 1986 geïntroduceerd. In 1998 brachten we onze soft grip handvatten op de markt. De reden dat er nog een ander soort handvat ontworpen werd was eenvoudig: technici vroegen het aan Snap-on. Het resultaat: Snap-on Instinct hard grip en soft grip handvatten.

rookmachine-snap-on

Zo verdien je geld met een Snap-on rookmachine

 • 28 april 2021

Wat je niet kunt vinden, kan je ook niet repareren. Met een diagnostische rookmachine kun je onzichtbare lekkages opsporen. Hierdoor is de rookmachine een waardevolle aanvulling op diagnoseapparatuur die al snel rendabel kan zijn. 

afbeelding-socials-23-september

Het belang van het juiste gebruik van een momentsleutel

 • 21 september 2020

Een momentsleutel wordt gebruikt om een bout of moer vast te draaien. Een bout of moer kan worden vastgezet met een ring of steeksleutel of met een ratelsleutel, omdat hiermee al meer kracht kan worden uitgeoefend dan met alleen je eigen vingers. Maar wanneer er te veel kracht wordt uitgeoefend of de bout of moer, oftewel: het moment wordt overschreden, dan gaat het barsten of scheuren. Om dit te voorkomen kan een momentsleutel worden gebruikt.