Nieuws

Snap on Update 19.4

Snap-on Tools heeft Diagnose Softwareversie 19.4 vrijgegeven. Snap-on kijkt met de monteur in de werkplaats mee om een perfect beeld te krijgen van datgene waar jij mee te maken krijgt. Daarom zien wij er op toe dat iedere nieuwe Snap-on software upgrade aanzienlijk meer voertuigdekking en toegevoegde waarde heeft.

OPTIMALISEER JE SNAP-ON DIAGNOSETESTER MET DE NIEUWSTE 19.4 UPGRADE!

– Toevoeging EZ-ADAS
– Uitbreiding fabrikant dekking
– Meer voertuigen, motoren en systemen 
– Aanvullende technische trainingen
– Nieuwe praktijkvoorbeelden
– SureTrack probleemoplossing

snap-on-tools-informatie-systeem-sis

SIS helpt automonteurs om reparaties meteen de eerste keer goed uit te voeren.

  • 15 mei 2019

Snap-on Tools introduceert het Snap-on Informatie Systeem (SIS). SIS helpt automonteurs om reparaties meteen de eerste keer goed uit te voeren zodat de klant niet onnodig naar het autobedrijf terug hoeft te komen voor een foutief of niet uitgevoerde reparatie.

mvc/application/views/layouts/images/custom/placeholder-endeavour.jpg

Snap-on draadloos accugereedschap speciaal ontwikkelt voor de werkplaats

  • 20 oktober 2019

Het aantal Snap-on MicroLithium Power Tools groeit gestaag. Er is nu voor vrijwel iedere klus in de werkplaats wel een draadloze oplossing. Snap-on Power Tools zijn specifiek ontworpen voor gebruik in de werkplaats, sterk, veelzijdig, comfortabel en ergonomisch waardoor je altijd gegarandeerd de maximale controle over je werkzaamheden hebt. Met Snap-on Power Tools werk je efficiënter en dus sneller, waardoor je in hetzelfde tijdsbestek meer geld kunt verdienen.