Snap on tools

Snap on tools is de wereldmarktleider in gereedschap. Snap on bestaat 100 jaar en is in al die jaren uitgegroeid tot een begrip in diverse technische sectoren. Het assortiment van Snap on bestaat uit meer dan 15.000 kwalitatief hoogwaardige Snap on tools. De Snap on tools worden door geautoriseerde dealers geleverd aan bedrijven die onder andere actief zijn in de voertuigbranche, landbouwmechanisatie en andere sectoren waar professioneel gereedschap en equipment wordt toegepast. Snap on tools draagt de handelsmerken service, snelheid en kwaliteit hoog in het vaandel. Snap on tools is een zeer bekend merk in de wereld van professionele technici. Sinds 1920 blijft Snap on innoveren, ontwikkelen en het gereedschap verbeteren. Sinds 1920 zijn er een hele reeks uitvindingen gedaan waardoor de kwaliteit van de gereedschappen zich blijft verbeteren. Snap on tools kan daardoor levenslange garantie geven op materiaal en constructie fouten bij normaal gebruik van het gereedschap. De meest recente uitvinding van Snap on is de TechAngle. Dit is een elektronische momentsleutel die ook de hoekverdraaiing meet. Bij het bereikte moment en hoekverdraaiing, geeft de TechAngle zowel een vibratie- als een akoestisch signaal. Bij ieder Snap on product staat ergonomie hoog bovenaan de prioriteitenlijst. Snap on kijkt in de werkplaats mee met monteurs en ontwikkelt wat de monteur nodig heeft. Dit is de aanpak van Snap on.

Bij ieder Snap on product is ergonomie prioriteit. Van de kleinste schroevendraaier tot de grootste slagmoersleutel. Elk detail van elk product is volledig uitgedacht om zo tot de beste resultaten te komen. 

Endeavour Tools is uw Snap on tools dealer

Endeavour Tools is een geautoriseerde Snap on tools dealer. Endeavour verkoopt het volledige assortiment Snap on gereedschap. De Snap on tools worden verkocht door onze medewerkers en op de webshop. Wanneer u Snap on gereedschap koopt bij onze medewerkers kunnen ze bij u langskomen met een mobiele showroom. In de showroom wordt een greep uit het Snap on tools assortiment tentoongesteld en het Snap on gereedschap kan direct worden gedemonstreerd. Als u liever zelf wilt langskomen om Snap on gereedschap te bekijken en meer informatie te verkrijgen over de diversiteit aan Snap on tools, kunt u ook langskomen in onze showroom in Dordrecht. In de showroom in Dordrecht hebben wij diverse Snap on gereedschapskisten staan, die uiteraard zijn gevuld met Snap on gereedschap. We vertellen u graag meer over ons gereedschap. 

Kiezen voor Snap on tools

Snap on tools zijn gereedschappen van uitstekende kwaliteit. De kwaliteit van Snap on tools is gegarandeerd, of het nu gaat om moeren, sleutels of complete gereedschapswagens. Endeavour Tools levert topproducten tegen scherpe tarieven. Snap on tools zijn vaak helemaal niet duurder dan andere merken. Snap on tools zijn duurzaam. Snap on gereedschap dat wel duurder is dan andere merken, is de investering altijd dubbel en dwars waard. Gereedschap van Snap-on slijt niet snel en gaat niet snel kapot. Mocht er onverhoopt toch iets misgaan met het Snap-on gereedschap, dan staat één van onze medewerkers zo snel mogelijk bij u op de stoep om te helpen zodat u uw werk kunt blijven doen. Snap on Tools zijn vanwege de goede kwaliteit en service zeer rendabel. U zult versteld zijn wat Snap on tools en equipment u na de investering op gaat leveren.