Blue Point gereedschap

U wilt Blue Point gereedschap kopen voor uw professionele werkplaats? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Al vanaf 2017 werken wij als Endeavour Tools BV. Wij zijn een samenvoeging van Hansma Toolcenter en Jos de Joode. Het grote voordeel van onze samenvoeging is dat wij u een nog betere dienstverlening kunnen bieden. U vindt ons in Dordrecht, maar uiteraard zijn wij ook in de omliggende plaatsen en steden uw ideale partner. Kiest u voor gereedschap van Blue Point, dan kiest u absoluut voor duurzaamheid en kwaliteit.

Bekijk gereedschap Blue Point in ruime showroom

U wilt meer weten over ons Blue Point gereedschap? We nodigen u van harte uit om een kijkje te nemen in onze showroom in Dordrecht. U vindt ons in de Bunsenstraat. In de showroom geven wij workshops en presentaties. Het is zelfs mogelijk om hier bepaalde trainingen te volgen. Wilt u meer informatie? Neem vrijblijvend contact met ons op. Wij hebben het meeste gereedschap op voorraad, dus u kunt rekenen op een snelle levering. Boven een bepaald bedrag betaalt u bij ons geen verzendkosten.

Blue Point gereedschap kopen

Als u gereedschap Blue Point wilt kopen, dan kunt u er vanuit gaan dat de productie stijgt. Dit gereedschap doet precies waar het voor bedoeld is. Bestelt u bij ons, dan mag u vertrouwen op een uitstekende klantenservice. Naast een ruime showroom in Dordrecht, hebben wij ook nog 5 mobiele showrooms. Deze rijden elke dag in ons werkgebied een bepaalde route. Ook in deze showrooms is veel plaats voor een ruim assortiment. Onze producten zijn klaar om te demonstreren. Wilt u dat we binnenkort een keer langskomen? Maak dan een afspraak via onze website. U kunt ons bellen of mailen. Wij zijn de leverancier van gereedschap voor de automotive, industrie- en metaalsector. Ons werkgebied bestaat uit een gedeelte van Zuid-Holland en Noord-Brabant.