Snap on doppenset

U wilt een snap on doppenset kopen? Dan bent u bij Endeavour Tools absoluut aan het juiste adres. Al ongeveer een eeuw geleden introduceerde Snap-on het eerste doppenset. U begrijpt dat er inmiddels veel kennis en ervaring is op het gebied van gereedschap. U kunt deze doppen eenvoudig via onze webshop bestellen. U heeft de doppen nodig voor een bedrijf in de autobranche? Dan krijgt u absoluut geen spijt van deze aankoop. Ook bij u zal alles draaien om efficiëntie. Hoe sneller uw werknemers een reparatie afronden, hoe beter. Investeren in goed gereedschap is dan ook het beste wat u kunt doen.

Doppenset snap on is extra sterk

Het snap on doppenset is de laatste jaren steeds sterker geworden. Verder hebben ze nog meer draaimoment. Ze passen perfect, kortom, wilt u efficiënt werken, dan zit u met dit set doppen helemaal goed. Dankzij de optimaal afgeschuinde zijden aan de binnenkant en de afgeschuinde rand aan het uiteinde van de doppen zijn ze nog eenvoudiger op een moer of bout te plaatsen. Het nieuwe design van de doppen zorgt ervoor dat ze beter op platte en lage moeren en bouten passen. Ook als er gewerkt moet worden in vrij krappe ruimtes, zijn deze doppen zeer geschikt. Er is nauwelijks meer kans op uitschieten of doorslippen. Minder blessures op de werkplaats is uiteraard altijd wenselijk. Op uitval van personeel zit tenslotte niemand te wachten.

Snap on doppenset kopen

Het doppenset snap on is tenslotte ook makkelijk te verwijderen. Dit heeft alles te maken met de geprofileerde buitenkant. De duidelijk zichtbare markeringen aan de buitenkant van de doppen maken ze goed te identificeren. Zelfs als ze in een gereedschapswagen opgeborgen liggen. Uiteraard is er bij de productie van de doppen gebruik gemaakt van het beste staal. Ze zijn daardoor bijzonder sterk en extra duurzaam. De chroom/nikkel afwerking beschermt ze tegen roest, vuil en corrosie. U kunt bij ons zowel hoge als lage doppen bestellen.