DIAGNOSE

Vanaf het eerste moment dat er elektronische systemen in auto's werden toegepast is Snap-on Tools al bezig met de ontwikkeling van de juiste tools.

Het uitgangspunt is hierbij altijd dat de equipment het werk van een monteur zo makkelijk mogelijk moet maken opdat hij maximaal rendement uit zijn werk en investering kan halen.   Efficiëntie is in de werkplaats tegenwoordig een must en dat kan een goede technicus mede bereiken met hoogwaardige, snel communicerende, diagnoseapparatuur met een uitgebreide voertuig software dekking.  

Snap-on heeft diverse units in het programma, van het lezen van alleen de data met het resetten van de foutcodes- en service intervallen of een unit waarbij het in-leren en/of aansturen van diverse componenten ook tot de mogelijkheden behoort, tot en met een unit met een tweekanaals-labscoop inclusief een voertuig component tester, voor het opsporen van ingewikkelde storingen.  

Snap-on heeft de snelst communicerende en meest voertuig dekkende (Europese, Aziatische en Amerikaanse voertuig-software) Automotive scanners op de markt in volledige Nederlandse taal