Snap on momentsleutel

U wilt een snap on momentsleutel kopen? U sleutelt vaak aan auto’s? Heeft u een eigen bedrijf in deze branche? Zeker in een professionele werkplaats is een goede momentsleutel onmisbaar. Kiest u voor het merk Snap-on, dan maakt u een duurzame keus. Ideaal aan deze momentsleutel is de hoekverdraaiing en de flexibele ratelkop. Hiermee werkt u extra snel en efficiënt. De gyroscoop zorgt ervoor dat bouten en moeren ook onder een hoek vastgezet kunnen worden. Precies op het voorgeschreven aanhaalmoment. Het brede bereik stelt u in staat om met een momentsleutel zelfs dat te doen waar u eerder 2 momentsleutels voor nodig had. Dit heeft als resultaat dat u nog sneller uw geld kunt verdienen.

Momentsleutel snap on heeft flexibele kop

Omdat de snap on momentsleutel een flexibele ratelkop heeft, kunt u ook goed sleutelen in krappere ruimtes. U zult in de praktijk ook vast en zeker merken dat het steeds lastiger wordt om te werken aan trucks en bestelwagens. De ruimte waarin u moet knutselen wordt steeds krapper en lastiger te bereiken. Een momentsleutel met een flexibele kop is dan natuurlijk ideaal. Zelfs bij hoekverdraaiingen kunt u op deze manier prima ratelen. Bovendien is de sleutel niet al te lang. Deze combinatie maakt hem extra prettig in gebruik. Ook het werken met vette handen is geen enkel probleem. De sleutel heeft namelijk een prettige softgrip handvat.

Snap on momentsleutel kopen

U bestelt momentsleutel snap on snel en eenvoudig bij Endeavour Tools. Wij garanderen u een uitstekende klantenservice. Wilt u meer weten over een bepaald product? Neem zeker contact met ons op. De momentsleutel van Snap-on heeft een rubberen softgrip handvat. De grip is daardoor uitstekend. Heeft u behoefte aan een demonstratie? Wilt u eerst precies zien wat u met de sleutel kunt? Maak gebruik van onze grote showroom in Dordrecht. Wij hebben daarnaast ook nog een handige mobiele showroom. Op onze website leest u precies wat het bereik is van deze rijdende showroom. Bevindt uw werkplaats zich in onze regio, dan komen we graag bij u langs. Heeft u niet alleen behoefte aan een van onze producten, maar zoekt u naar deskundig advies? Ook dan zijn wij uw ideale partner. We werken graag met u samen. Profiteer van onze grote vakinhoudelijke kennis en ervaring.