POWER TOOLS

Snap on Power Tools combineren betrouwbaarheid en kracht met maximale bewegingsvrijheid. De Power Tools van Snap-on zijn handzaam, lichtgewicht en comfortabel. Met de Power Tools van Snap on heb je altijd het juiste gereedschap voor het juiste koppel, in lage, medium en hoge koppel toepassingen. Wanneer je de trekker van de Snap on Power Tools over haalt voel je de kracht van het toonaangevende Snap on gereedschap. Snap on gereedschap is stevig gereedschap en overal te gebruiken. Duurzaamheid en inzetbaarheid zijn twee aspecten die heel belangrijk zijn voor Snap on. Snap on maakt alleen gebruik van de beste materialen om deze duurzaamheid en goede kwaliteit te kunnen waarborgen. Interne componenten worden gecombineerd met glas gevulde nylon behuizing. Dit zorgt ervoor dat de Snap on Power Tools zelfs de zwaarste klussen aankunnen. 

 

De 14,4 Volt serie is een handzame serie en de 18 Volt serie Power Tools is oersterk. Het Snap on Power Tools assortiment van Endeavour Tools bestaat uit boorhamers, impact tollen, reciprozagen en nog veel meer andere Power Tools. De Power Tools van Snap on zijn gegarandeerd van een hoogwaardige kwaliteit en gaan lang mee. Snap on is een kwalitatief hoogwaardig gereedschapsmerk. 

 

De 18 Volt Monster Lithium slagmoersleutels van Snap on hebben een 18 Volt Lithium-ion accu en 3/8 inch of ½ inch aandrijfvierkanten met koppels van 440 en 1016 Nm. De Snap on Monster Lithium slagmoersleutels zijn uitermate geschikt voor werk aan zowel personenwagens, lichte bedrijfswagens en heavy duty voertuigen zoals vrachtwagens en land- en wegenbouwmachines. De 18 Volt slagmoersleutels bereiken onbelast een draaisnelheid van 1800 toeren per minuut. Het aantal slagen per minuut bedraagt maar liefst 2100 waarmee vrijwel iedere bout en moer eenvoudig los te krijgen is. De Power Tools van Snap on wegen maximaal drie kilo. De batterijen zijn binnen 45 minuten volledig opgeladen. De Snap on Power Tools zijn voorzien van ledverlichting waarmee de werkplek wordt verlicht. De elektromotoren van de snap on gereedschappen zijn luchtgekoeld en beschermt tegen het binnendringen van vuil en vocht. De handgrepen zijn ergonomisch vormgegeven waardoor de gebruiker zijn werk lang en blessureongevoelig kan volhouden. Vanzelfsprekend hebben de acculaders een overlaad-beveiliging die de elektronica beschermen. 

 

De Snap on 14,4 Volt Microlithium slagmoersleutels met 1/4 inch en 3/8 inch aandrijfvierkant hebben een krachtige 2.0 Ah accu die in minder dan 55 minuten van helemaal leeg tot volledig opgeladen kan worden. Door de snelle oplaadtijd van de accu kan de monteur de hele dag werken aan verschillende klussen. De koppels van deze slagmoersleutels bedragen respectievelijk 95 en 163 Nm. Dezelfde Snap on 14,4 Volt lithium-ion accu’s van de slagmoersleutels worden door Snap on ook toegepast in andere elektrische gereedschappen zoals boor-,en schroefmachines, werklampen en elektrische ratelsleutels.

 

De Power Tools van Snap on zijn allen krachtige gereedschappen waarmee klussen snel kunnen worden afgerond. De krachtige Snap on gereedschappen kunnen worden besteld in de webshop van Endeavour Tools. Ook hebben wij meerdere mobiele showrooms waarmee we dagelijks rondrijden in verschillende gebieden. De gebieden waar Endeavour gereedschap verkoopt zijn: Den Haag, het Westland, Rotterdam-Zuid, Drechtsteden, Breda en Goeree Overflakkee. Ook heeft Endeavour een showroom in Dordrecht. Wil je dus gereedschap kopen in Dordrecht? Dan bent u bij Endeavour Tools aan het juiste adres!