Snap on slagmoersleutel heeft nog meer slagkracht

U wilt een snap on slagmoersleutel kopen? Dat kan snel en eenvoudig in de webshop van Endeavour Tools. Van de aanschaf van deze sleutel krijgt u gegarandeerd geen spijt. De betrouwbaarheid is nog groter geworden en de extra slagkracht is ideaal. U mag rekenen op zo’n 800 slagen per minuut. Heeft u de sleutel nodig voor zeer zware en industriële toepassingen? Dan is dit voor u een uitstekende keus. De grote slagkracht is te danken aan het dubbel hamermechanisme. Tegelijkertijd is de sleutel hierdoor extra betrouwbaar en duurzaam. De 3 toerental-posities zorgen ervoor dat bouten en moeren op vol vermogen losgedraaid kunnen worden. Het aandraaien kan dan op een lager vermogen gebeuren.

Slagmoersleutel snap on ergonomisch van uitstekende kwaliteit

De snap on slagmoersleutel is ideaal als u goed zorgt voor uw werknemers. Ook u wilt uitval en blessures ongetwijfeld zoveel mogelijk voorkomen. Bij de slagmoersleutel van Snap-on mag u vertrouwen op een uitstekende en optimale ergonomie. Dit is erg belangrijk om uitval onder monteurs zoveel mogelijk te voorkomen. Het dubbel hamermechanisme speelt hierbij zeker ook een rol. De krachtige slagen volgen elkaar namelijk heel regelmatig op. De combinatie met ergonomisch vormgegeven handgrepen beperken vermoeidheid tot het minimum.

De snap on slagmoersleutel kopen bij Endeavour Tools

U kunt de slagmoersleutel snap on snel en eenvoudig bestellen in onze webshop. Heeft u nog vragen? Zoek dan het specifieke product op en stel daar meteen uw vraag. Kijk ook even bij de precieze beschrijving. Wellicht vindt u dan al het antwoord op uw vraag. Wij zijn er niet alleen voor het leveren van gereedschap van hoogwaardige kwaliteit. Ook voor deskundig advies staan wij zeker voor u klaar. Profiteer van onze kennis en ervaring. Weet dat u ook van harte welkom bent in onze showroom in Dordrecht.


Notice: A session had already been started - ignoring session_start() in /home/endeavourt/public_html/mvc/application/models/buildHtml/Shoppingcart.php on line 559