Gereedschap Dordrecht

Professioneel gereedschap Dordrecht en omstreken
U wilt gereedschap kopen in Dordrecht en omgeving? Dan bent u bij Endeavour Tools op de goede plek. Bij ons vindt u een team met veel ervaring. Wij zijn een samenvoeging van Jos de Joode en Hansma Toolcenter. Samen hebben wij een schat aan ervaring en kennis in huis. Bij ons mag u vertrouwen op een uitstekende dienstverlening en een hoogstaande klantenservice. Gaat het om gereedschap voor een professionele werkplaats, dan is dat natuurlijk erg belangrijk.

Voor gereedschappen Dordrecht naar Endeavour Tools

Wilt u meer weten over ons gereedschap in Dordrecht, dan nodigen we u uit voor een bezoek aan onze showroom in deze stad. U vindt ons in de Bunsenstraat. In de showroom vertellen we u graag meer over ons gereedschap. Ook kunt u op dat moment al uw vragen stellen aan een van onze experts. Wist u dat u bij ons ook terecht kunt voor workshops en trainingen? Ook geven wij presentaties. Het is niet noodzakelijk om onze showroom te bezoeken. U kunt ook via de webshop ons gereedschap bestellen. Dankzij onze grote voorraad kunnen wij de meeste producten snel verzenden.

Gereedschap kopen Dordrecht

Voor gereedschappen Dordrecht kunt u ook gebruik maken van een van onze mobiele showrooms. Wij hebben er 5. Deze rijden dagelijks een route door ons werkgebied. Ook in deze showrooms vindt u een ruim assortiment. Graag demonstreren wij ons gereedschap. Wilt u ons uitnodigen, maak dan snel een afspraak met ons. Als u werkzaam bent in de industrie, automotive- of metaalsector, dan zijn wij uw ideale partner. Wij werken door een groot gedeelte van Zuid-Holland en Noord-Brabant.