Over Endeavour

Endeavour Tools BV is in januari 2017 ontstaan uit de samenvoeging van Hansma Toolcenter en Jos de Joode. Door deze samenwerking verwachten wij onze dienstverlening nog verder te optimaliseren. Wij zijn gevestigd in de Bunsenstraat in Dordrecht, waar wij een ruime showroom hebben voor het geven demonstraties, workshops en trainingen.

Endeavour Tools beschikt over 5 mobiele showrooms, die dagelijks in ons werkgebied hun route rijden. 
In deze showrooms hebben wij een ruim assortiment van onze producten demonstratie klaar.
In veel gevallen kunnen wij direct uit voorraad leveren.
Neem contact met ons voor het maken van een bezoekafspraak.

Missie

Endeavour Tools B.V. is de gereedschap leverancier voor de automotive, metaal- en industriesector. Wij leveren niet alleen producten, maar wij zijn de partner in de realisatie van efficiënte oplossingen in de techniek. We zijn ons ervan bewust dat elk probleem op zich staat en vraagt om nuchter ondernemerschap, vakinhoudelijke kennis, flexibiliteit en wederzijds vertrouwen. Deze aspecten kenmerken onze dagelijkse bedrijfsvoering. Daarnaast hanteren wij een hoge klanttevredenheid.

 

---

Partners Endeavour Tools B.V.

-

Bezemer Dordrecht

 

Bezemer Group B.V. is een  verhuur- en verkoopbedrijf, wereldwijd actief in de maritieme en offshore-industrie. Bezemer levert apparatuur aan alle grote pijpleg-, onderzeese installatie-, bagger- en bergingsbedrijven over de hele wereld. Denk hierbij aan: lineaire lieren, trommellieren, tractielieren, rolbeugels, ankerbeugels en alle andere apparatuur voor het leggen van kabels of leidingen.

Binnen Bezemer staat kwaliteit hoog in het vaandel. Om de verhuurvloot op de juiste manier te onderhouden heeft Bezemer de armen in eengesloten met Endeavour tools. Endeavour tools levert hoogwaardige gereedschappen van voornamelijk het merk snap-on maar wanneer we moeten werken op een olieplatform levert Endeavour tools binnen no-time ook vonkvrij gereedschap.

Meer weten over de business van Bezemer?

Kijk gerust op http://www.bezemer.com

Afbeelding Bezemer Dordrecht

De Vijverberg trofee


De Vijverberg Trofee biedt iedere autosportliefhebber hét ideale platform om geheel op eigen én verantwoorde wijze autosport te beoefenen. Zowel de onervaren rijder, maar ook de ervaren rijder kan hier zijn/haar rijvaardigheid op een hoger niveau brengen. Indien gewenst onder begeleiding van zeer ervaren instructeurs.

Binnen deze dagen dient er vaak ook gesleuteld te worden aan de auto's. Hiervoor is Endeavour tools de partner voor het leveren van de Snap-on gereedschappen.

Meer weten over de Vijverbergtroffee of interesse om zelf te rijden?

Kijk gerust op: http://www.vijverbergtrofee.nl