Over Endeavour Tools

Endeavour Tools B.V. is een jong en snelgroeiend bedrijf dat in 2017 is ontstaan uit de samenvoeging van een aantal Snap-on dealers. Endeavour verkoopt de gehele product range van Snap-on Tools. Endeavour Tools is de gereedschap leverancier voor de automotive, metaal- en industriesector.  

Endeavour Tools levert niet alleen producten, maar is ook partner in de realisatie van efficiënte oplossingen in de techniek. Wij zijn ons ervan bewust dat elk probleem op zich staat en vraagt om nuchter onderenemerschap, vakinhoudelijke kennis, flexibiliteit en wederzijds vertrouwen. Deze aspecten kenmerken onze dagelijks bedrijfsvoering. Daarnaast hanteren wij een hoge klanttevredenheid.

Mobiele showrooms

Endeavour Tools beschikt over mobiele showrooms, die dagelijks rondrijden in verschillende gebieden. De gebieden waar Endeavour rond rijdt zijn: Den Haag, het Westland, Rotterdam-Zuid, Drechtsteden, Breda en Goeree Overflakkee. In deze showrooms hebben wij een uitgebreid assortiment van onze producten demonstratie klaar om aan u te laten zien. In veel gevallen kunnen wij direct uit voorraad leveren. 

Wilt u dat we met onze mobiele showroom bij uw bedrijf langskomen? Neem dan contact met ons op voor het maken van een bezoekafspraak. 

Showroom in Dordrecht

Endeavour Tools heeft een showroom in Dordrecht. Wilt u een keer bij ons langskomen in Dordrecht? Neem dan contact met ons op voor het maken van een bezoekafspraak. 

E-mail: info@endeavourtools.com

Telefoonnummer: (078) 200 55 98 

Partners Endeavour Tools B.V.

Onderstaand worden de partners van Endeavour Tools weergegeven. 

Bezemer Dordrecht

 

Bezemer Group B.V. is een  verhuur- en verkoopbedrijf, wereldwijd actief in de maritieme en offshore-industrie. Bezemer levert apparatuur aan alle grote pijpleg-, onderzeese installatie-, bagger- en bergingsbedrijven over de hele wereld. Denk hierbij aan: lineaire lieren, trommellieren, tractielieren, rolbeugels, ankerbeugels en alle andere apparatuur voor het leggen van kabels of leidingen.

Binnen Bezemer staat kwaliteit hoog in het vaandel. Om de verhuurvloot op de juiste manier te onderhouden heeft Bezemer de armen in eengesloten met Endeavour tools. Endeavour tools levert hoogwaardige gereedschappen van voornamelijk het merk snap-on maar wanneer we moeten werken op een olieplatform levert Endeavour tools binnen no-time ook vonkvrij gereedschap.

Meer weten over de business van Bezemer?

Kijk gerust op http://www.bezemer.com

Afbeelding Bezemer Dordrecht

Bouland Motors

 

 Bouland Motors presenteert de 1/3 schaal Formule 1 COSWORTH Double Four Valve V8 F1 motor. Over 3 jaar ontwikkeling zijn gegaan in de bouw van deze high-end kwaliteit stuk van schoonheid. Deze indrukwekkende volledig werkend schaalmodel motor met een capaciteit van 76cc bestaat uit meer dan 1200 onderdelen en kan rev tot 10.000 RPM.

Alle onderdelen zijn in Nederland gemaakt in de best mogelijke kwaliteit!

 

Om deze speciale motor te onderhouden wordt er een mini Snap-on gereedschap set meegeleverd geleverd door Endeavour Tools.

Meer vragen over dit prachtige product? Kijk gerust op : www.boulandmotors.com/