Snap-on Apollo-D9 Diagnose-tester, de supersnelle, super intelligente, super eenvoudige super tester!

De Snap-on Apollo-D9 Diagnose-tester is de nieuwste diagnose tester van Snap-on. Het is een hele snelle, super intelligente, super eenvoudige tester. De Apollo-D9 biedt de informatie en middelen die u nodig heeft om de klus te klaren. De diagnose-tester geeft zelfs toegang tot de Intelligente Diagnose van Snap-on, voor gefilterde codes en voertuigspecifieke gegevens die u helpen om snel de juiste oplossing te vinden. 

Hardware

De beste tools helpen u zaken voor elkaar te krijgen in plaats van u in de weg te zitten. Ontworpen om de uitdagingen in de werkplaats aan te pakken, heeft de Apollo-D9 een slank, uitgekiend design, met duimbediening voor snelle navigatie, een nog betr afleesbaar 9 Inch kleurentouchscreen en 5 GHz Wi-Fi voor meer productiviteit in de garage.

- Ergonomisch, verfijnd ontwerp, speciaal ontworpen voor de werkplaats

- 9 Inch kleuren touchscreen voor betere leesbaarheid vanuit elke hoek en superieure zichtbaarheid binnen en buiten

- Vierweg duimbediening voor snelle navigatie

- Snel opstarten en één knops voertuig codescan en wisselen van alle codes, zodat u snel van start naar print kunt gaan

- 5 GHz WiFi

Software

Omdat je het te druk hebt om continu heen en weer te schakelen tussen bronnen om de informatie te vinden die je nodig hebt, biedt de Apollo-D9 geavanceerde grafische functies en gegevens op OEM-niveau, met maximaal acht live gegevensparameters tegelijk op het scherm - plus toegang tot alle gegevensparameters wanneer u ze nodig hebtm waardoor een naadloze workflow wordt gegarandeerd.

- Toegang tot OEM-specifieke dekking van meer dan 100 voetuigsystemen van bijna 40 autofabrikanten

- Directe voertuigidentificatie voor de meeste voertuigen van 2008 en nieuwer

- Geavanceerde grafische functies en gegevens op OEM-niveau

- Maximaal acht live dataparameters tegelijk op het scherm weergeven

- Registreert continu alle gegevens om makkelijk te kunnen schakelen en alternatieve parameter-ID's te bekijken

- Met één klik toegang tot relevante voertuig- en codespecifieke technische servicebulletins

- Uitgebreide en gedetailleerde functionele tests

Op ervaring gebaseerde software

Slimmer werken betekent sneller dan ooit antwoorden krijgen, zonder afgeleid te worden door irrelevante en onnodige informatie. Intelligente diagnose op de Apollo-D9 vereenvoudigt uw workflow, waarbij SureTrack geverifieerde vervangingsrecords en Real Fixes (echte oplossingen) levert - samen met Smart Data voor relevante voertuig- en codespecifieke PID's en toegang tot voorgefilterde functionele tests om reparaties te verifiëren. 

- Gepatenteerde Fast-Track Intelligente Diagnose workflow en gefilterde informatie om de aandacht te vestigen op het specifieke voertuig en de foutcode waaraan u werkt

- Toegang Tot SureTrack, een bron van geverifieerde informatie van vervangen onderdelen die zijn verzameld uit miljoenen werkorders met succesvolle reparaties

- Gepatenteerde Smart Data, die relevante voertuig- en codespecifieke PID's levert met bekende goede waarden

Ongeëvenaarde klantenondersteuning

Alle intelligentie in de wereld betekent niets als het niet gemakkelijk te gebruiken is. De Apollo-D9 wordt standaard geleverd met de beste Snap-on Helpdesk, plus online training, flexibele financiering en exclusieve toegang tot de Snap-on Cloud. De Apollo-D9 Diagnose-tester bespaart veel tijd door het universerm aan gegevens dat te filteren is rechtstreeks naar de gegevens die u nodig heeft, zodat u elke keer de juiste oplossing kan vinden. De diagnose-tester heeft veel meer aandacht voor elke reparatie en meer efficiëntie voor u en de werkplaats. 

- Online training beschikbaar op EuroTechCenter.eu

- De Snap-on Cloud op altusdrive.com: bewaar, sorteer en deel pre/post scan - en ADAS-kalibratierapporten - en laat je klanten de waarde zien van het werk dat je doet

Werking van de Apollo-D9 Diagnose-tester

Het intelligente diagnose startscherm van de Apollo-D9 Diagnose-tester toont een uitgebreid overzicht van een logsiche diagnostische workflow die u door het probleem waar u aan werkt begeleid en waarbij onnodige stappen onderweg worden vermeden. De diagnoste-tester geeft toegang tot een vooraf gefilterde lijst met functionele tests en resets, zodat u snel de werking van componenten kan verifiëren - met eenvoudige te volgen procedres om uw specifieke reparatie te bevestigen en valideren. Het snel keuze menu zorgt ervoor dat je op elk moment snel tussen functies kan schakelen, zonder terug te hoeven navigeren naar het hoofdscherm.