Snap-on schroevendraaier Soft Grip

Een schroevendraaier is één van de meest voorkomende en meest gebruikte gereedschappen ter wereld. Dit gereedschap is verkrijgbaar in vele soorten, maten en vormen. Het assortiment Snap-on schroevendraaiers bestaat voornamelijk uit hard grip en soft grip schroevendraaiers. 

 

De voordelen van een soft grip handvat

Een Snap-on schroevendraaier soft grip heeft een zacht handvat. Dit is comfortabel vast te houden en te gebruiken voor vele verschillende toepassingen. Met een soft grip handvat kan je tot 10 procent meer kracht zetten dan met conventionele handvatten, zonder dat je hier meer moeite voor hoeft te doen. Dit zorgt uiteindelijk voor minder vermoeide handen en voorkomt onnodige blessures.  

 

De ontwikkeling van de Snap-on schroevendraaier soft grip

Het belangrijkste aspect van een soft grip schroevendraaier is dat je de schroevendraaier stevig vast moet kunnen houden. Dit zodat de schroef zo goed mogelijk los- of vastgedraaid kan worden. Snap on heeft een uitgebreid onderzoek gedaan naar hoe een schroevendraaier de beste grip heeft. Hieruit is gebleken dat schroeven het beste kunnen worden vastgedraaid met een driehoekig handvat met vlakke zijden. Om deze reden is de nek van het handvat van de Snap-on schroevendraaier rond en hard gemaakt met meer contactvlakken. Dit zorgt voor veel grip en het geeft de mogelijkheid om sneller te kunnen werken. Een ander voordeel van de vlakke zijden van het gereedschap is dat wanneer je hem neerlegt hij niet wegrolt.  

 

Het assortiment schroevendraaiers van Endeavour Tools

Het assortiment Snap on schroevendraaiers soft grip bestaat uit soft grip schroevendraaiers normaal en soft grip schroevendraaiers klein. 

De Snap on schroevendraaier set normaal bestaat uit 6 of 8 verschillende schroevendraaiers, afhankelijk van voor welke set je kiest, met verschillende maten en vormen. De sets bestaan uit platte en uit Philips schroevendraaiers. De sets zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren.

De Snap on schroevendraaier set klein bestaat uit 4 schroevendraaiers: 2 maten platte tip en 2 maten Philips. Ook deze sets zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren. Naast dat het gereedschap als set verkrijgbaar is kunnen alle schroevendraaiers ook los worden besteld. Ideaal als je opzoek bent naar een specifieke maat! 

De platte schroevendraaier is het meest klassieke ontwerp en was zeker in het verleden zeer populair. Het is een veel gebruikte variant. De Philips schroevendraaier wordt ook wel kruiskop genoemd. Bij deze variant wordt het gereedschap gecentreerd naar het midden van de schroefkop. Dit gereedschap wordt gebruikt voor het in- en uitdraaien van schroeven met een X-vormige groef in de kop. Belangrijk is dat je altijd de juiste maat schroevendraaier gebruikt. Met een verkeerde maat kan de schroef beschadigd worden en dit wil je ten allen tijde voorkomen. 


Notice: A session had already been started - ignoring session_start() in /home/endeavourt/public_html/mvc/application/models/buildHtml/Shoppingcart.php on line 559