SCHROEVENDRAAIERS

Een schroevendraaier is een van de meest gebruikte gereedschappen. Hij wordt gebruikt voor het aanbrengen en verwijderen van schroeven. Het gereedschap bestaat uit een handvat met een metalen steel. De steel heeft een uniek gevormd uiteinde, wat past bij een bepaald type schroeven, zodat de schroef goed kan worden vastgedraaid. Omdat er veel verschillende maten schroeven bestaan, bestaan er ook heel veel verschillende soorten en maten schroevendraaiers. De meest voorkomende types zijn de gleufkopschroevendraaiers, de kruiskopschroevendraaiers en de stervormige schroevendraaiers. Stervormige schroevendraaiers worden ook wel torx schroevendraaiers genoemd. 

Het assortiment schroevendraaiers van Endeavour Tools bestaat uit Snap on schroevendraaiers en Blue Point schroevendraaiers. Snap-on schroevendraaiers werken efficiënt, snel en veilig. Het doel hiervan is om meer winst te behalen doordat er sneller en gemakkelijker gewerkt kan worden met het Snap on gereedschap. Om ervoor te zorgen dat er ook daadwerkelijk snel met de schroevendraaiers gewerkt kan worden is het betrouwbaar in gebruik. 

 

De geschiedenis van de Snap on schroevendraaier

Het assortiment Snap on schroevendraaiers bestaat uit vele verschillende soorten en maten. Dit uitgebreide assortiment is ooit klein begonnen, in 1986 om precies te zijn. In dit jaar werd het huidige standaard Snap on handvat geïntroduceerd. 12 jaar later, in 1998 werden de soft grip handvatten op de markt gebracht. Deze nieuwe uitvoering van het gereedschap is ontstaan doordat er vraag naar was vanuit technici.  

Nu is de vraag die continu gesteld wordt: hoe kunnen de schroevendraaier handvatten nog verder verbeterd worden? De laatste ontwikkeling van de Snap on schroevendraaiers is het Snap on Instinct handvat. Dit handvat is een samenvoeging van de belangrijkste eisen en wensen van de gebruikers van het gereedschap. De naam ‘instinct’ is ontstaan door een samenvoeging van verschillende begrippen, namelijk: gevoel, ervaring en emotie. Deze woorden omschrijven de Snap on schroevendraaier Instinct handvatten. 

 

Een snap on schroevendraaier set

Een Snap on schroevendraaier ligt comfortabel in de hand en er kan gemakkelijk kracht mee worden gezet zonder dat dit veel moeite kost. Dit zorgt voor minder vermoeide handen en voorkomt onnodige blessures. Door te kiezen voor een Snap on schroevendraaier set ben je ervan verzekerd dat je een set schroevendraaiers hebt die gebruikt kan worden voor verschillende toepassingen. De set bestaat uit schroevendraaiers in verschillende maten en met verschillende koppen. 

De set kan bestaan uit gleufkopschroevendraaiers, kruiskopschroevendraaiers en torx schroevendraaiers. Kies voor de schroevendraaier set die het beste past bij jouw wensen! 

 

Snap on ratelschroevendraaier

Een Snap on ratelschroevendraaier is onmisbaar in elke gereedschapskist. Dit gereedschap combineert de flexibiliteit van een ratel met de praktische functies van een schroevendraaier. Een ratelschroevendraaier kan gebruikt worden op smalle of kleine plaatsen. Zo kunnen schroeven gemakkelijk los- en vastgedraaid worden op plekke waar je met een gewone schroevendraaier niet gemakkelijk bij kan. Bij een Snap on ratelschroevendraaier worden diverse bits geleverd. Deze kunnen op de kop van de schroevendraaier worden geplaatst en daarmee kunnen de meeste schroeven los en vast worden gedraaid. 

 

Een Snap on schroevendraaier kopen

Heb je een Snap on schroevendraaier gevonden die aan al je wensen voldoet? Je kan de schroevendraaier gemakkelijk en veilig online bestellen in de Endeavour Tools webshop. In deze Snap on webshop vindt je naast een groot assortiment schroevendraaiers ook schroevendraaier sets, ratel schroevendraaiers en ander praktisch Snap on gereedschap. 

Wil jij hulp bij het uitzoeken van het juiste Snap on gereedschap? Neem dan contact op met één van onze medewerkers. Zij helpen je graag met het vinden van gereedschap dat aan al jouw wensen voldoet.