1/2" DRIVE TOOLS

In de categorie 1/2 drive tools vind je alle Snap-on 1/2 ratels. Ratels vallen onder de categorie handtools. Handtools zijn gereedschappen die met de eigen handkracht worden gebruikt. 
Een 1/2 ratel wordt gebruikt met doppen van 8 tot 34 mm. Deze doppenset in combinatie met de ratel wordt veruit het meest gebruikt. Naast 1/2 inch Snap-on ratels bestaat het assortiment in de webshop uit wringijzers, verlengstukken en doppen in veel verschillende soorten en maten. 

Een Snap on 1/2 ratel

In deze categorie vind je alle 1/2 inch ratels van Snap on. 1/2 geeft de afmeting van de aandrijfvierkat van de ratel aan. Dit formaat ratel is het meest voorkomend en zeer sterk. Deze ratel wordt alleen gebruikt voor grotere klussen, omdat het een vrij groot gereedschap is.

Als je een ratel nodig hebt voor kleinere klussen, adviseren wij om te kiezen voor een 3/8 ratel. Deze ratel is uitermate geschikt voor werk onder de motorkap of het dashboard. 

 

Een Snap on ratel kopen bij Endeavour Tools 

Het assortiment Snap on gereedschap van Endeavour Tools is zeer uitgebreid. De collectie bestaat niet alleen uit ratels, maar ook uit alle bijpassende doppen en andere soorten 1/2 drive tools. Bekijk het volledige assortiment in de webshop of neem contact op met één van onze medewerkers. Zij rijden rond met een mobiele Snap on showroom door verschillende gebieden in Nederland. Ze komen graag bij u langs om persoonlijk advies te geven en ervoor te zorgen dat u het juiste gereedschap kunt vinden dat bij u past!  


Notice: A session had already been started - ignoring session_start() in /projects/endeavour_78/public_html/mvc/application/models/buildHtml/Shoppingcart.php on line 559