1/2 DRIVE TOOLS

1/2 drive tools kunnen worden gebruikt voor het los- en vastdraaien van bouten en moeren. Het is krachtig gereedschap dat gebruikt kan worden met sockets en accessoires die passen op een 1/2 inch aansluiting. De 1/2 drive tools vallen onder de categorie handtools: gereedschappen die met eigen handkracht worden gebruikt. 

 

De 1/2 drive tools van Snap-on zijn duurzaam en gemaakt van hoogwaardige materialen. Ze zijn ontworpen om jarenlang mee te gaan. Het ergonomische ontwerp en de comfortabele grip van de gereedschappen zorgt ervoor dat de drive tools gebruikt kunnen worden zonder last te krijgen van de handen. Het assortiment 1/2 gereedschappen bestaat uit onder andere ratels, verlengstukken en bijbehorende doppen.

 

Snap-on 1/2 ratels

Snap-on 1/2 ratels zijn uitermate geschikt voor iedereen die werkt in de automotive industrie of in andere sectoren waar zwaar werk en precisie nodig zijn. De ratels kunnen worden gebruikt voor een breed scala aan toepassingen. Door het ratelmechanisme kan er ook gemakkelijk in kleinere ruimtes worden gewerkt. Er hoeven geen grote slagen te worden gedraaid om iets los of vast te draaien. 

 

Het krachtige en veelzijdige gereedschap heeft een compact ontwerp. Dankzij het handige mechanisme kan de draairichting worden veranderd en hierdoor kan je efficiënt werken zonder dat de ratel van de bout verwijderd hoeft te worden. Als je opzoek bent naar een krachtige en veelzijdige tool voor het los- en vastdraaien van bouten en moeren, dan is het zeker de moeite waard om de 1/2 ratel te overwegen. 

 

Een 1/2 ratel wordt gebruikt met doppen van 8 tot 34 mm. Doppen kunnen los worden aangeschaft, maar er kan ook worden gekozen voor een complete doppenset. Met een doppenset heb je altijd de juiste doppen binnen handbereik.  

 

Snap-on 1/2 drive tools kopen bij Endeavour Tools

Wanneer je opzoek bent naar 1/2 drive tools ben je bij Endeavour Tools aan het goede adres! Het assortiment drive tools is groot en veelzijdig. De gereedschappen zijn betrouwbaar en duurzaam en daardoor kunnen ze voor een lange tijd worden gebruikt. De drive tools bieden de kracht en de precisie die je nodig hebt om zelfs de moeilijkste klussen aan te pakken. Wil je meer informatie over Snap-on gereedschap? Neem contact met ons op, kijk even rond in de webshop of kom langs in onze Snap-on showroom in Dordrecht! Ook rijden onze medewerkers rond door verschillende gebieden in Nederland met een mobiele Snap-on showroom. Ze komen graag bij u langs om persoonlijk advies te geven en ervoor te zorgen dat u het juiste gereedschap kan vinden dat bij u past!