TOOL STORAGE

Snap-on heeft het meest uitgebreide modulaire gereedschap opbergprogramma in de markt met de hoogste kwaliteit en duurzaamheid. Van de Heritage gereedschapswagens tot en met een complete Build a Bay werkplaats-wandkast. Deze opbergruimte biedt u qua indeling onbegrensde mogelijkheden. Daarnaast kunt u kiezen uit vele verschillende kleuren.

HERITAGE SERIES

Zoals de naam al zegt, is het hier allemaal mee begonnen. Ruim 85 jaar ervaring in het ontwikkelen en produceren, heeft geleid tot de hoogwaardige kwaliteit van onze huidige gereedschapswagens. De robuuste en kwalitatief hoogwaardige Snap-on gereedschapswagens hebben hun sporen in menig professionele werkplaats ruimschoots verdiend. Ook na jaren van intensief gebruik blijven Snap-on gereedschapswagens hun werk voor de meest veeleisende monteur doen. Deze gereedschapswagens zijn verkrijgbaar met 5 tot en met 18 lades en zijn naar wens verkrijgbaar met een roestvrijstalen of hardhouten werkblad. Tevens zijn er losse top- en zijkasten beschikbaar.

CLASSIC SERIES

De Classic Serie staat voor duurzaamheid. Met uitgebreide tests heeft Snap-on aangetoond dat deze gereedschapswagens na 20 jaar nog steeds hun werk doen. Ze zijn dus een langetermijninvestering.

MASTERS SERIES

De zwaar uitgevoerde multifunctionele gereedschapswagens uit de Masters Series zijn de beste in de markt.
Start met deze Snap-on gereedschapswagen en breidt deze naar wens uit met een van vele honderden beschikbare opties. Top- en zijkasten met en zonder laden, roestvrijstalen of hardhouten werkbladen. Hiermee creëert u uw eigen gereedschapswagen die uw werkplezier en productiviteit verhogen.

Snap-on Mister BIG krlp1023pbo_400

MISTER BIG

Met een lengte van 3,7 meter de langste gereedschapswagen in ons uitgebreide assortiment. Mister BIG biedt ongekende mogelijkheden en telt niet minder dan 35 lades waarvan er negen een breedte hebben van 1,25 meter. Dit biedt u een duidelijk overzicht op uw gereedschappen waardoor er geen tijd verloren gaat met het zoeken naar het juiste gereedschap. Deze gereedschapswagen is standaard uitgevoerd met een uit één geheel gefabriceerd roestvrijstalen werkblad.

TOOL WAGON

De Hummer onder de gereedschapswagens is de Snap-on Tool Wagon. De Tool Wagon staat op 20.5 inch luchtbanden om gepolijste aluminium velgen. Met een gewichtscapaciteit van maar liefst 3,5 Ton is deze krachtpatser voorzien van een gepatenteerd schijfrem-systeem. Aan opslagcapaciteit zal het u niet ontbreken.

KENMERKEN:

  • Twee afsluitbare kasten van 610 mm breed met twee laden en twee schappen
  • Twee of drie rijen afsluitbare lades
  • Centraal afsluitbaar roestvrijstalen werkblad

BUILD A BAY

Deze zeer flexibele werkplaats-wandkast kan compleet naar wens worden opgebouwd met ladekasten, opbergkasten en werkbladen en is gebaseerd op onze hoge kwaliteit Masters Series. Naast de vijf standaard kleuren kan er ook gekozen worden uit niet minder dan 35 custom kleuren. Het ‘Build a Bay’ werkplaats-wandkast systeem kan zowel vrij staan als aan een wand worden gemonteerd. Er is ook de mogelijkheid om ruimte vrij te houden om een gereedschapswagen onder de ‘Build a Bay’ te plaatsen.

 

TOOLBED

ToolBed is een flexibel Tool Control Systeem voor een overzichtelijke en ergonomische inrichting van de gereedschapswagen en is gefabriceerd uit hoogwaardig foam. U vindt in een oogopslag het gewenste gereedschap. Tevens ziet u direct of er aan het einde van de werkdag gereedschap ontbreekt. Het zoekraken van uw kostbare gereedschap wordt hierdoor tot een minimum beperkt. Er kan gekozen worden uit vele modules met standaard lay-outs die eventueel naar wens kunnen worden aangepast. Ook is het mogelijk om samen met de Snap-on dealer uw eigen lay-out samen te stellen.

AT THE MOVIES

Onze Snap-on gereedschapswagens kent iedereen. Is het niet vanuit de dagelijkse praktijk, dan is het wel van films en series waarin onze gereedschapswagens graag geziene decorstukken zijn. CSI Las Vegas, CSI Miami, CSI New York, According to Jim, 24, Gone in 60 seconds en OCC zijn films en series waarin u ons tegen kunt komen.