TANGEN

Een Snap-on tang is stevig en gemaakt van hoogwaardige materialen. Met de tangen kan gemakkelijk iets worden vastgegrepen. Het assortiment Snap on tangen bestaat uit diverse verschillende tangen, zoals: kniptangen, platbektangen, combinatietangen, punttangen, nijptangen en waterpomptangen. Ben je opzoek naar een losse tang of een tangenset? Het assortiment van Endeavour Tools is groot, zodat je voor elke toepassing de juiste tang kan vinden! 

 

Een Snap on tangenset

 

Met een Snap-on tangenset heb je altijd het juiste gereedschap binnen handbereik. Deze sets zijn verkrijgbaar met verschillende hoeveelheden tangen en met tangen voor veel verschillende toepassingen. 

 

Een 3-delige tangenset bestaat uit een combinatietang, punttang en een kniptang. Dit zijn 3 veel gebruikte gereedschappen en daarom zijn deze samengevoegd in een handige set.  

 

De combinatietang uit de tangenset kan, zoals de naam eigenlijk al aangeeft, worden gebruikt voor verschillende toepassingen. De tang kan worden gebruikt om dingen te monteren, te knippen of te buigen. Een effectieve tang waar je een hoop plezier van zal beleven! Het is altijd handig om dit gereedschap binnen handbereik te hebben. De punttang zorgt voor meer trekkracht en is ideaal voor het buigen en knippen van draden. Een punttang is langer en smaller dan een normale tang, waardoor hij ook op krappe plekken gemakkelijk gebruikt kan worden. De Snap on punttang is onmisbaar in iedere gereedschapskist! Ook de kniptang is een veel gebruikt gereedschap. Het kan worden gebruikt voor het doorknippen van kabels, tie-wraps of andere materialen.  

 

Griptangen

 

Met een griptang kunnen materialen tijdelijk stevig worden vastgepakt of samengeklemd. De griptang kan worden gebruikt om bijvoorbeeld buizen vast te klemmen of bouten en moeren los te draaien die vastzitten. De griptang wordt vastgezet in een bepaalde stand en daardoor hoeft er niet constant in de tang te worden geknepen. 

 

Griptangen zijn verkrijgbaar in verschillende maten, vormen en met verschillende krachten. Zo heeft Endeavour Tools voor de verschillende toepassingen Snap on griptangen in het assortiment. Er zijn griptangen met een recht bekken, een lang bekken en een gebogen bekken. Ook zijn er sets verkrijgbaar met verschillende griptangen, geschikt voor verschillende toepassingen. Met zo’ n set grijp je nooit mis!

 

Wil je graag persoonlijk advies over welke griptang geschikt is voor uw toepassing? De gereedschap experts van Endeavour Tools vertellen je graag alles over alle verschillende Snap-on tangen!

 

Snap on striptangen

 

Een striptang wordt gebruikt voor het strippen van elektriciteitskabels of draden. De tang kan worden ingesteld op de juiste maat voor de kabel, waardoor de kabel moeiteloos wordt doorgesneden. Striptangen zijn verkrijgbaar in verschillende maten. Welke maat striptang je nodig hebt, ligt aan de toepassing waarvoor je hem wilt gebruiken. Een draad striptang wordt gebruikt voor het strippen van elektriciteitsdraden. Een kabel striptang wordt gebruikt om elektriciteitskabels te strippen. Ook zijn er automatische striptangen. Deze tangen passen zich automatisch aan, aan de draad of kabel doorsnede en dit hoef je daardoor niet zelf te doen. Hierdoor raken er geen delen van het draad of de kabel beschadigd. 

 

Snap on tangen bij Endeavour Tools 

 

Het assortiment tangen van Endeavour Tools is groot. Je vindt bij ons o.a. combinatietangen, griptangen, kniptangen, platbektangen, striptangen en punttangen. Voor elke toepassing is er wel een geschikt gereedschap te vinden! De diverse tangen kunnen eenvoudig worden besteld in de Endeavour Tools in de webshop. Wil je liever persoonlijk advies over welk gereedschap het beste bij jouw wensen aansluit? Neem dan contact met ons op en we helpen je graag verder!