LAMPEN

Snap-on lampen zijn er in veel verschillende soorten en maten, met ieder zijn eigen unieke eigenschappen. Sommige lampen zijn klein van formaat zodat je gemakkelijk extra licht kan schijnen op de meest krappe plekken en andere lampen kunnen gemakkelijk neergezet worden zodat je een groter oppervlak kan verlichten. Wat elke Snap-on lamp met elkaar gemeen heeft is dat ze van een zeer hoogwaardige kwaliteit zijn, heel veel licht geven en je er lang plezier van zal hebben. 

 

Een groot assortiment Snap-on lampen voor iedere klus

Goede verlichting is essentieel voor monteurs om hun werk goed te kunnen doen. Voor elke specifieke klus heeft Snap-on de juiste lamp in het assortiment! Het doel van Snap-on is om een oplossing te bieden voor elke uitdaging. 

 

Een handige lamp voor als je aan het werk bent en je handen vrij wilt hebben is de Snap-on neklamp. Deze lamp is oplaadbaar en kan je gemakkelijk om je nek hangen of op je hoofd plaatsen. Zo heb je dus geen gedoe en handen vrij nodig om de lamp vast te houden maar schijn je altijd licht precies op de plek waar jij aan het werk bent! De draadloze Snap-on lamp voor om je nek is overal handig om te gebruiken, maar vooral voor onder het dashboard bijvoorbeeld of voor in de motorruimte of onder een auto. 

 

Naast de Snap-on neklamp bestaat het assortiment Snap-on lampen uit veel meer oplaadbare lampen. Zo heb je geen gedoe met snoeren die in de weg zitten en heb je overal licht waar je het nodig hebt. Veel van de Snap-on lampen zijn voorzien van een magneet. Dit is ideaal, want zo kan de lamp moeiteloos worden vastgemaakt aan een metalen oppervlak.  

 

Vind je het fijn om altijd een lampje op zak te hebben, zodat je op altijd goed voorbereid op pad gaat? Kies dan voor de Snap-on pocket lamp. Deze opvouwbare lamp is compact van formaat, kan worden uitgeklapt en kan door middel van een haakje gemakkelijk aan je broek, overhemd of polo worden gehangen. Ook deze Snap-on lamp is oplaadbaar. Hang hem ’s avonds aan de lader en de volgende ochtend is hij weer voldoende opgeladen om hem de hele dag te gebruiken! De lamp geeft licht aan 3 kanten: aan de voorkant, achterkant en een spotje aan de bovenkant. Zo heb je altijd licht op de plek die jij nodig hebt. Ook deze lamp is voorzien van magneten zodat de lamp opgehangen kan worden op een metalen oppervlak. 

 

De techniek van een Snap-on lamp

Er zijn een aantal punten waar je op moet letten bij het aanschaffen van een lamp. Bij elke lamp staat informatie over Lumen, COB LED’s en laserpunten. Maar wat betekent dit? Lumen is de maat voor de totale hoeveelheid zichtbaar licht die een lichtbron in alle richtingen uitstraalt. Dit houdt in: hoe meer lumen, hoe meer zichtbaar licht en hoe beter het oppervlak wordt verlicht. 

 

COB is een positioneringstechniek van de LED-chips in een LED-lamp. Bij een COB LED worden de vele kleine LED-lichtpuntjes in een rondje zo dichtbij elkaar gepositioneerd dat je ze zelf met het blote oog niet kan onderscheiden. Deze verfijnde techniek wordt tegenwoordig steeds vaker gebruikt en is een goede vervanger van de halogeenlamp. 

 

Een Snap-on lamp kopen bij Endeavour Tools

Endeavour Tools heeft een groot assortiment Snap-on lampen, zodat iedereen die een lamp nodig heeft een lamp kan vinden die aan alle wensen en behoeften voldoet! Voor iedere specifieke klus is er een Snap-on lamp die hier perfect bij aansluit. Wil jij meer weten over alle Snap-on lampen? Bekijk op deze pagina het volledige assortiment of neem contact met ons op voor meer informatie! Onze medewerkers vertellen je graag alles over de verschillende lampen en alle voordelen ervan. Ook ben je van harte welkom in de Endeavour Tools Snap-on showroom in Dordrecht! Hier kan je alle lampen bekijken en uittesten zodat jij er zeker van bent dat je een lamp kiest die bij jou past.