3/4" DRIVE TOOLS

In deze categorie vind je alle 3/4 drive tools van Snap on. Snap-on is een kwalitatief hoogwaardig gereedschap merk en is de wereldmarktleider in gereedschap. In deze categorie vindt je ratelkoppen, doppen en verlengstukken. Alles om jouw klus zo gemakkelijk mogelijk te maken! 

 

Een Snap on 3/4 ratel

3/4 geeft de afmeting van de aandrijfvierkat van de ratel aan. De meest voorkomende afmetingen van ratels zijn 1/4, 3/8, 1/2 en 3/4. Elke ratel afmeting is geschikt voor een andere toepassing. De 3/4 ratel wordt veel gebruikt in de vrachtwagenindustrie, voor zware klussen. Als je opzoek bent naar een kleinere ratel, voor kleinere klussen, adviseren wij om te kiezen voor een 3/8 ratel. Deze ratel wordt vaak gebruikt in de automotive industrie voor werk onder de motorkap of het dashboard. 

 

Een 3/4 ratel gebruiken

Een 3/4 ratel wordt samengesteld door een ratelkop op een gewenst formaat stang te plaatsen. Deze ratel bestaat dus uit twee verschillende onderdelen. Een 3/4 drive tool is geschikt voor doppen en dopsleutels met een 3/4 inch verbinding. In combinatie met deze ratel worden doppen gebruikt met een afmeting van 19 tot 55 mm. Er kan hierbij worden gekozen voor korte doppen, lange doppen, 6-kant doppen en 12-kant doppen. 


Notice: A session had already been started - ignoring session_start() in /home/endeavourt/public_html/mvc/application/models/buildHtml/Shoppingcart.php on line 559