1 (1, 1-2/2, 2.1/2) DRIVE TOOLS

In de categorie 1” drive tools vind je alle drive tools met dit formaat. Het assortiment bestaat uit ratelkoppen, doppen en verlengstukken. Een 1 inch ratel wordt samengesteld door een ratelkop op een gewenst formaat stang te plaatsen. De ratel bestaat dus uit twee verschillende onderdelen.


De 1” drive tools worden gebruikt voor zwaarder werk, in bijvoorbeeld de vrachtwagenindustrie en voor werk aan zware machines. Het is robuust gereedschap waarmee veel kracht kan worden uitgeoefend op grote bouten en moeren.


Het gebruik van een Snap-on 1 inch ratel

Een 1 inch ratel is een veelzijdig en krachtig gereedschap. Het gereedschap wordt gebruikt voor het vastdraaien of losdraaien van grote bouten en moeren. De ratel wordt veel gebruikt voor toepassingen waar veel kracht nodig is, zoals in de bouw en transportindustrieën.


Door de grote omvang van de 1 inch ratel kan er veel kracht worden uitgeoefend tijdens het los- of vastdraaien van bouten en moeren. Hierdoor kan het werk sneller en efficiënter worden uitgevoerd dan met het gebruik van kleinere ratels. Het gereedschap kan goed van paskomen bij bijvoorbeeld het verwijderen van wielmoeren van vrachtwagens of het vastdraaien van bouten op grote machines.