COMPRESSOREN

Endeavour Tools biedt een groot assortiment compressoren. Compressoren voor elke toepassing. De compressoren die Endeavour aanbiedt zijn van het merk ABAC. ABAC heeft een groot productassortiment met compressoren voor diverse toepassingen. De producten zijn betrouwbaar en duurzaam. Een ABAC compressor biedt de benodigde luchtdruk en kracht om er je pneumatische gereedschap mee te gebruiken. De compressors zijn relatief stil. ABAC heeft een speciale SILENT-serie. Deze compressoren focussen op sterke geluidsreductie. Wanneer je opzoek bent naar een stille compressor is een compressor uit de SILENT-serie een goede keuze. Door de geluiddichte metalen afdekking van de compressor kan onder comfortabele omstandigheden worden gewerkt. De compressoren zijn uitgerust met een duidelijk bedieningspaneel en dit zorgt voor gemakkelijke bediening. 

 

De compressoren van ABAC zijn compacte en krachtige machines. Endeavour Tools heeft compressoren in het assortiment voor thuisgebruik, voor semi-professioneel gebruik en voor professioneel gebruik. De compressoren die geschikt zijn voor thuisgebruik zijn zuigercompressoren. Deze compressoren serie bestaat uit oliegesmeerde direct aangedreven compressoren. Kleine klussen met perslucht zijn heel gemakkelijk met behulp van de ABAC compressoren voor thuisgebruik. De technologie en eenvoudige regeling is geschikt voor een groot aantal toepassingen van spijkeren tot nieten en van blazen tot oppompen. De semi-professionele compressoren zijn ook zuigercompressoren. De compressoren hebben een hoge mate van gebruiksvriendelijkheid en zorgen voor maximale prestaties en comfort. De zuigercompressoren zijn speciaal gemaakt voor professionals omdat de compressoren betrouwbaar, stabiel en stevig zijn. De semi-professionele compressoren zijn ook geschikt voor gevorderde amateurs. De professionele zuigercompressoren van ABAC zijn geschikt voor zwaardere werkzaamheden. Ook bieden de compressoren nog veel flexibiliteit en gebruiksgemak. De unieke producteigenschappen van de professionele zuigercompressoren zorgen voor toegevoegde waarde wat betreft de inzet van de apparaten voor taken zoals hameren, schuren en professioneel lakspuiten.

 

Endeavour heeft ook ABAC schroefcompressoren in het assortiment. Een schroefcompressor is een compressor met perslucht die kan worden gebruikt voor de meest veeleisende toepassingen. Als er continu luchtdebiet vereist is, is een ABAC-schroefcompressor een goede investering. De ABAC schroefcompressoren zijn stil, 30% efficiënter dan zuigercompressoren en hebben een veel langere levensduur. Dit komt doordat ze minder trillen en een geringer aantal bewegende delen bevatten. De compressoren zijn robuust en betrouwbaar en daarom goed voor volledige gemoedsrust. De schroefcompressoren produceren niet meer geluid dan een airconditioning. De compressoren zijn eenvoudig te installeren en te onderhouden en ideaal voor garages, bandencentra en verschillende werkplaatsen.